Opis forum
Buczo ja ci dam Wisłę, CRACOVIA Rządzi Rozwiń tabele to może gdzieś tam w okolicach 8 miejsca zobaczysz swoja Wisełkę
he A co do Zagłebia to może lepiej ze tak sie stało i raczej odpadnie, z takim stadionem gdzie z lornetką trzeba oglądać co sie dzieje na murawie i wygląda to jak jakaś ruina, lepiej się nie pchać w świat. A to że zagłębie zostało mistrzem hmm....też mi sie wydaje ze jakiś mały farcik który już sie raczej nie powtórzy.
spadaj z Ta cracovia na drzewo ;p bleee......... WISŁA RZĄDZI w KRAKOWIE !!
zobaczymy teraz jak bedzie w lidze...Wisła mistrza zdobedzie a cracovia powalczy o utrzymanie ;]
p.s. Wisła wygrała w USA cup trophy hehehe widac wielki powrot miazdzacej Wisły do Ekstraklasy ;DDD
Buczo tak samo mówiłeś przez końcem poprzedniego sezonu ze chwilowa niedyspozycja Wisły itd... a ta niedyspozycja trwała dłużej hehe zawsze jakaś dobra wymówka
Wisła rządzi w Krakowie he to wyjdz z klatki z szalikiem Wisły, no wyjdz
zobaczysz wtedy kto rządzi
Mati tak ta moja Cracovia była w 3 lidze bez sponsora bez niczego potem dopiero TYM samym składem weszła do 1 ligii z 3-ej! tym samym składem!! gdyby kilka lat temu nie telefonika to Wisły by w ogóle nie było odrazu kupili najlepszych zadowników w lidze i wszyscy nagle zaczeli kibicować Wiśle bhaha , ona tylko umie kupywać zawodników gdy jej zle idzie, gdyby nie kasa, układy i nasz niby Prezydent Krakowa Majcherowski za nimi, to by nie istaniała! Mnie ta cała niby Wisła rozśmiesza! ale ok koniec tematu bo jak wiadomo na te tematy można gadać i gadać i się kłócić będziemy i nigdy się to nie skończy. =) Zajmijmy sie F1.
Jak bym wyszedl z klatki z szalikiem Wisły to niewiem czy przeszedl bym z 200-300metrow........tak samo czy to na moim czy twoim zydowskim osiedlu ;\ niemoja wina ze mieszkam tam gdzie wokolo same Pasy! na innych osiedlach bylbym calowany po nogach wiec niemow takich pierdol akurat o moim polozeniu ;p
no tak lepiej zajac sie F1 bo niechce mi sie znowu z Largo klucic ktory klub jest lepszy;]