Opis forum
no no ja jade na tej wolnej szykanie normlanie drogą a tu mi pisze OSTRZEZENIE SCIECIE TORU jakis blad gry pozniej calyc zas jezdzilem szeroko w tym zakrecie i tracielm sekundy
Ostatnio edytowany przez Alonso (2007-10-17 18:55:02)
Ja 3 razy w boksie bylem bo niby( NIBY) ściołem tor;/ więc to naprawde wina gry! poważny błąd w grze, komu sie trafi to mu nie wyjdzie a kto będzie miał pecha jedzie dobrze a tu nagle trzeba do pitstopu zjechać;/ ja tak miałem 3 razy, z Kimqs dziwna sprawa jechał przedemną nie wyprzedziłem go a tu nagle on za mną i wyskoczyło mi + 30s przewagi nad nim hehe więc to naprawdę wina toru, błędu w grze. Nie możemy rozliczać pozycji wg. Replay`a ponieważ ktoś inny jechał zobaczył ze ma bezpieczną pozycję i już się nie starał myślał że przed nim nikogo nie ma a tu się okazuje że Kimqs przed nim. Dlatego są dwie opcję.
1 - Powtarzamy wyścig ale na innym torze.
2 - Anulujemy wyścig i uznajemy że go nie było i kontynułujemy sezon.
Ten wyścig wywalamy z pamięci! gadałem z jednym typem na ten temat to on mówi ze też miał takie problemy na Hiszpani...więc to nie tylko u nas. Wyścig jest unieważniony więc kary też, fart dla tych którzy tych kar unikneli ale też przestroga żeby na następnym GP jeżdzić lepiej i uważać na innych.